Ontdek hoe je klanten aantrekt en meer vrijheid creëert door je aanbod slim in te richten en naar buiten toe uit te dragen.

Tijdens dit gesprek bespreken we:

Wat je nu direct kunt doen om meer klanten aan te trekken

Welke kansen ik voor je zie om meer impact te hebben op je klanten en meer omzet te genereren

Hoe je meer rust en vrijheid creëert door een slim aanbod in te richten

Vanuit welke sterke basis je kan opschalen en groeien

Met de paplepel ingegoten door het trainingsbureau van mijn vader.

Het ondernemerschap zit al generaties lang in mijn bloed. Na mijn opleiding ben ik begonnen binnen het trainingsbureau van mijn vader. Hier heb ik geleerd om de klantvraag te vertalen naar effectieve training en coaching trajecten en gaf ik zelf ook trainingen. Binnen onze familie is Pippi Langkous “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” het motto en iets wat ik mijn klanten ook graag meegeef.

Mijn opa van 93 had ook zijn eigen bedrijf. Hij heeft me geleerd om altijd een beetje ‘Vitamine Relatie’ toe te voegen aan klantgesprekken. Hij paste dit zelf ook toe in zijn eigen klantrelaties en liet de menselijke kant achter het ondernemen zien door af en toe een kleinigheidje te geven en verjaardagen te onthouden. Ik vind het mooi dat ik anno 2021, met dit gedachtegoed in mijn achterhoofd, mijn klanten kan helpen om online een beetje ‘Vitamine Relatie” toe te voegen. Er is namelijk een nieuwe tijd van verkopen aangebroken: die van klant naar medemens, van vertellen naar luisteren en van een rol spelen naar jezelf zijn. Om die reden help ik nu zoveel mogelijk mensen aan oprechte relaties en verbindingen met hun klanten.

Het liefste vraag ik mensen het hemd van het lijf, luister ik naar hun verhalen en motivaties en vertaal ik dit naar een ijzersterk aanbod en positionering zodat de juiste klanten worden aangetrokken.

“Success isn’t about how much money you make. It’s about the difference you make in people’s life.”
– Michelle Obama